Nalagam

ERGOVENT - prezračevalni difuzorji brez okvirja

ERGOVENT - prezračevalni difuzorji brez okvirja

Moderen stropni element
Prezračevalni difuzorji ERGOVENT so izdelani iz mavca. Enostavna vgradnja v strop iz suhomontažnih plošč, nato pa se lahko obdela in pobarva z enako barvo kot strop. Vidna ostane le minimalna reža za pretok zraka.
ERGOVENT prezračevalni ventili so premišljeni zasnovani in dovršeni izdelki. Kupci cenijo stilsko obliko, tiho in varno delovanje, strokovnjaki pa priročno vgradnjo in zanesljive tehnične parametre. Osrednji pokrov je pritrjen s pomočjo magnetnih držal. Standardni difuzorji (prezračevalni ventili) usmerjajo zračni tok proti stropu, zaradi česar se okrog difuzorja nabira umazanija. Nasprotno pa difuzorji ERGOVENT usmerjajo zračni tok neposredno navzdol in preprečujejo nabiranje umazanije, saj zrak nima stika s stropom. Stranske pritrdilne elemente je mogoče preprosto prilagoditi za uporabo z enoslojnimi, dvoslojnimi mavčnimi ploščami ali debelino po meri. Pritrditev na mavčno ploščo je preprosta in hitra s pomočjo samoreznih vijakov. Difuzorji (prezračevalni ventili) so primerni za dovod in odvod zraka. 

Prednosti:
Brez vidnih robov, po vgradnji strop ostane gladek in enoten. Mavčno telo se popolnoma prilega stropu, ni vidnih razpok. Pokrovček se enostavno odstrani, kar poenostavi vzdrževanje. Za reguliranje pretoka zraka se uporabljajo poliuteranske lopute.

Namestitev:
Montaža difuzorjev (prezračevalnih ventilov) ERGOVENT je priročna, enostavna in hitra. Difuzorji se lahko vgradijo, tudi če je mavčnokartonska plošča že nameščena.

Druge objave

...
April 30, 2020 /
...
September 29, 2021 /
...
Marec 07, 2024 /