Nalagam

Mitsubishi klima naprava MSZ-DM25VA / MUZ-DM25VA


Prodajna cena:
663,68 €
Spletna cena:
597,31 €

Artikel je v akciji!

Zaloga

Ni več dobavljivo

Izdelek

Ident: MUZ-DM25VA

Tehnični podatki

Serija Mitsubishi MSZ-DM

Nov model MSZ-DM združujejo nevtralne linije, bela barva z visokim sijajem. Enota je tako skladna z vsakim prostorom. Na voljo je v split ali multi izvedbi (2 / 3 notranje enote povezane na skupno zunanjo enoto).

Zahvaljujoč sistemu regulacije DC inverter in skrbnemu načrtovanju uporabljenih komponent, energetska učinkovitost pri split izvedbi doseže izredno visoko raven A+/A+. Pri MXZ multisplit izvedbi pa je energetska učinkovitost kar A++/A+.

K dodatnemu varčevanju z energijo pripomore 24 urni časovnik, ki je primeren predvsem za čas odsotnosti uporabnika oz. za uporabo ponoči. Časovno pogojen vklop ali izklop se enostavno nastavita v urnih intervalih. Klimatsko napravo lahko upravljate tudi preko MELCloud-a - nova generacija upravljanja (komunikacija poteka preko’’oblaka’’).

Kvaliteta prostora v katerem prebivamo je odvisna tudi od stopnje zaznanega hrupa. Klimatske naprave Mitsubishi Electric pomagajo ohranjati najvišje udobje z najnižjo šumnostjo. Classic klimatske naprave z novim modelom dosegajo izredno tiho delovanje, saj se je šumnost delovanja znižala za 4dB.

Priporočamo tudi

Dobavljivo v 3-5 dneh
579,50 €
492,58 €
Ni več dobavljivo
547,78 €
503,96 €