Nalagam

Galmet mali zalogovnik 100L za toplotne črpalke, stenski


Prodajna cena:
336,23 €
Spletna cena:
302,61 €

Zaloga

Na zalogi

Izdelek

Ident: 70-107000

Tehnični podatki

Galmet zalogovnik 100L

Mali zalogovniki namenjeni uporabi s toplotnimi črpalkami. Za uporabo v ogrevalnih in hladilnih sistemih.

Lastnosti - prednosti:
Hidravlična kretnica za sisteme s toplotnimi črpalkami.
Možnost vgradnje električnega seta in temperaturnega senzorja.
Učinkovita izolacija iz poliuretanske pene.
Trpežen kovinski plašč ohišja.
Enostavna in hitra namestitev - viseča izvedba.
Širok razpon prostornine od 60 do 140 L.

Mali hranilniki za toplotne črpalke zagotavljajo varno in optimalno delovanje toplotnih črpalk. Kot hidravlična kretnica omogoča stabilno delovanje sistema v sistemu ogrevanja in hlajenja, kar bistveno podaljša življenjsko dobo toplotne črpalke in celotne instalacije. Uporabljajo se za povečanje pretoka ogrevalnega medija skozi izmenjevalnik toplotne črpalke in kadar je potrebno zagotoviti ogrevalni medij za odmrzovanje uparjalnika pri zračnih toplotnih črpalkah (preko t.i. reverzne cirkulacije).

Mali zalogovniki SG(B), so opremljeni s konzolo za namestitev na steno. Izdelani so iz črnega ogljikovega jekla, kar omogoča njihovo uporabo v inštalacijah, napolnjenih z ogrevalno vodo ali glikolom, hranilnik pa deluje pri tlaku max. do 0,3 MPa. Izolirani so s tesno prilegajoča se trdo izolacijo iz poliuretanske pene, zagotavlja visoko učinkovitost in jih ščiti pred izgubo toplote. Hralniki SG(B) so primerni za uporabo v sistemih za ogrevanje kot hlajenje. Dodatna zaščita in element izolacije rezervoarja je kovinsko ohišje v beli barvi.

Enostavna namestitev - priključitev
Mali zalogovniki (hranilniki toplote) za toplotne črpalke so bili zasnovani z nizom priključkov, ki omogočajo priročno vgradnjo v skoraj vsak ogrevalni ali hladilni sistem. Štirje hidravlični priključki 6/4", dodatni priključki za vgradnjo električnega grelnega seta GE (na 6/4" navoj), priključek za odzračevanje in priključek za montažo senzorja bodo izpolnili pričakovanja vsakega inštalaterja. Tulka za senzor se prodaja ločeno.

Rezervoarji (zalogovniki) po meri
Izbira zalogovnika pri namestitvi toplotne črpalke običajno zahteva visoko natančnost. Za lažjo strokovno izbiro so na voljo naslednji modeli: 60, 80, 100, 120 in 140 L.

Zajamčena kakovost
Najboljše surovine, napredna proizvodna tehnologija in skoraj 40 let izkušenj zagotavljajo najvišjo kakovost v vsaki fazi proizvodnje rezervoarjev Galmet, zato kar 60-mesečna garancija*.

* Podrobnosti v garancijskih pogojih.

Energijski razred:
Globina W mm:
0mm
Max temperatura vode °C:
0
Prekucna višina PL mm:
0mm
Premer brez izolacije d mm:
0mm
Višina L mm:
0mm
Širina/Premer D mm:
0mm

Priporočamo tudi

Ni na zalogi
93,40 €
84,06 €
Na zalogi
6,86 €
5,89 €
11%
Na zalogi
22,51 €
18,01 €
Na zalogi
232,78 €
209,50 €